Revolta unei românce în carantină la un hotel din Mamaia: "Plânge copilul de foame. Am primit pilaf nefiert şi carne fiartă"

  • O româncă venită din Marea Britanie se plânge de condiţiile din carantina de la Mamaia
  • Copilul ei a stat multe ore nemâncat, potrivit femeii
  • Statul trimite mii de oameni în carantină pe litoral
61968 afișări
Imaginea articolului Revolta unei românce în carantină la un hotel din Mamaia: "Plânge copilul de foame. Am primit pilaf nefiert şi carne fiartă"

Revolta unei românce în carantină la un hotel din Mamaia: "Plânge copilul de foame. Am primit pilaf nefiert şi carne fiartă"

O româncă întorsă în ţară duminică din Marea Britanie a fost dusă direct în carantină la hotelul Flora din Mamaia. Femeia s-a plâns pe Facebook de condiţiile pe care va trebui să le suporte în următoarele 14 zile, alături de familia ei. Potrivit femeii, copilul său a stat mai multe ore nemâncat, iar apoi a primit mâncare pregătită prost. Femeia se mai plânge că hotelul nu era pregătit să primească oaspeţi, cu mobilier stricat şi praf în camere.

Statul român a dus peste 1000 de români întorşi din străinătate în hoteluri de pe litoral pentru cele 14 zile obligatorii de carantină. Acolo vor ajunge în continuare românii care vor să petreacă Paştele acasă, în ţară.

"Suntem in carantina la hotel Flora, pentru ca am venit din uk! Conditile sunt groaznice! Am ajuns 08:30 , am fost cazati la ora 10:00! Am stat intr-o sala de asteptare in care se fuma si stateam toti la gramad, specific ca sunt cu familia si copilul meu in varsta de 3 ani! Copilul plangea de foame, am rugat sa imi aduca ceva de mancare a spus sa intram in camere si vom primi .. am primit la ora 14:00, un pilaf nefiert , si o carne fiarta, voi atasa poze! Am sunat la receptie intre timp, sa cer mancare pentru copil .. a spus sa astept 30 de minute, am asteptam pana la 14 .. si a venit “minunea” a mancat copilul paine goala si l-am culcat! La ora 17 a venit nasa si mi-a adus pachet in care avem voie doar mezeluri, si iaurturi, tot ce este ambalat si cumparat din magazin, nu avem voie mancare gatita! A spus sa sunam dsp, daca nu ne convin conditile, nu suntem bagati in seama, sunam la receptie nu ne raspunde nimeni, daca iesim pe hol ne amendeaza! In conditile astea cu siguranta copilul se imbolnaveste si bineinteles si noi! Nu stiu cum o sa rezistam 14 zile in conditile astea! Am venit sanatosi si cu siguranta plecam bolnavi!", e mesajul postat pe Facebook.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici