Rezultat negativ la testare pentru soţia bărbatului din Maramureş, infectat cu coronavirus

  • Bărbatul, în vârstă de 45 de ani, este internat la Spitalul de Boli Infecţioase din Cluj-Napoca.
  • Potrivit Prefecturii Cluj, duminică în judeţ sunt 589 de oameni izolaţi la domiciliu.
477 afișări
Imaginea articolului Rezultat negativ la testare pentru soţia bărbatului din Maramureş, infectat cu coronavirus

Rezultat negativ la testare pentru soţia bărbatului din Maramureş, infectat cu coronavirus

Testul pentru coronavirus efectuat pe probe recoltate de la soţia bărbatului din Maramureş, infectat cu noul virus, este negativ, au anunţat reprezentanţii Prefecturii Cluj. În centrul de boli infecţioase Cluj-Napoca, toate cele opt teste făcute duminică au fost negative.

Potrivit Prefecturii Cluj, toate cele opt teste pentru coronavirus efectuate duminică în centrul de boli infecţioase din Cluj-Napoca au fost negative. Printre testele efectuate s-a numărat şi cel făcut pe probe recoltate de la soţia bărbatului din Maramureş, la care a fost confirmată prezenţa coronavirusului.

Bărbatul, în vârstă de 45 de ani, este internat la Spitalul de Boli Infecţioase din Cluj-Napoca.

Ministerul Sănătăţii a anunţat, sâmbătă după-amiaza, că starea bărbatului s-a ameliorat, după ce vineri prefectul judeţului Cluj, Mircea Abrudean, spunea că acesta a fost internat cu diagnostic de pneumonie interstiţială, cu manifestări de astenie şi dificultăţi respiratorii uşoare la efort în cazul deplasării.

Potrivit Prefecturii Cluj, duminică în judeţ sunt 589 de oameni izolaţi la domiciliu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici