România nu a trecut încă peste perioada critică: ”Mai avem vreo trei săptămâni de urcat!” / Nelu Tătaru spune că va exista un trend crescător

  • Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru: ,,Păstrăm precauţii, păstrăm distanţa, mai avem vreo trei săptămâni de urcat”
  • Nelu Tătaru a explicat că cimitirele au fost închise pentru a se păstra distanţarea socială
  • Nelu Tătaru: ”Avem un moment în care avem transmiteri, dacă avem transmiteri pe suprafeţe avem şi transmiteri directe”
3878 afișări
Imaginea articolului România nu a trecut încă peste perioada critică: ”Mai avem vreo trei săptămâni de urcat!” / Nelu Tătaru spune că va exista un trend crescător

România nu a trecut încă peste perioada critică: ”Mai avem vreo trei săptămâni de urcat!” / Nelu Tătaru spune că va exista un trend crescător

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a explicat de ce au fost închise cimitirele, la fel cum s-a procedat şi cu închiderea stadioanelor, de pildă.

”Închiderea cimitirelor are aceeaşi necesitate care corespunde distanţării sociale. Orice adunare, că este cimitir, că este stadion, că este o unitate alimentară, înseamnă o apropiere. Nu a interzis nimeni, dintr-un anumit punct de vedere, că este cimitir sau altceva, a limitat acea apropiere. Gândiţi-vă că avem un moment în care avem transmiteri, dacă avem transmiteri pe suprafeţe avem şi transmiteri directe”, a declarat Nelu Tătaru.

Ministrul a precizat că în continuare trebuie păstrate precauţiile deoarece va exista un trend crescător în statisticile pandemiei de coronavirus. 

”Păstrăm precauţii, păstrăm distanţa, mai avem vreo trei săptămâni de urcat”, a mai precizat ministrul Sănătăţii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici