Şcoala din Timişoara unde doi elevi au fost infectaţi cu noul coronavirus se închide

  • Autorităţile din Timiş au decis vineri ca toată şcoala în care învaţă cei doi elevi să fie închisă în perioada 9-11 martie pentru igienizare.
  • În total, în România au fost depistate opt persoane infectate cu noul coronavirus, între acestea fiind cei doi elevi din Timişoara.
2409 afișări
Imaginea articolului Şcoala din Timişoara unde doi elevi au fost infectaţi cu noul coronavirus se închide

Şcoala din Timişoara unde doi elevi au fost infectaţi cu noul coronavirus se închide

Cursurile la şcoala din Timişoara unde doi elevi au fost infectaţi cu noul coronavirus se închide vor fi suspendate în perioada 9 - 11 martie. În clasa în care învaţă cei doi elevi, cursurile rămân suspendate 14 zile.

Autorităţile din Timiş au decis vineri ca toată şcoala în care învaţă cei doi elevi să fie închisă în perioada 9-11 martie pentru igienizare.

„La propunerea Direcţiei de Sănătate Publică şi a Inspectoratului Şcolar General, s-a luat, în unanimitate, hotârârea de suspendare a cursurilor la unitatea şcolară, pentru moment, în perioada 9-11 martie. Decizia a fost luată pentru igienizarea generală a întregii unităţi de învăţâmânt. Trebuie menţionat că, la clasa unei au fost pozitivaţi cei doi elevi, cursurile rămân suspendate pe o perioadă de 14 zile”, anunţă reprezentanţii DSP Timiş.

Potrivit reprezentanţilor Direcţiei de Sănătate Publică Timiş, toate şcolile din judeţ vor fi dotate cu dezinfectant, iar reprezentanţii Inspectoratului Şcolar vor face controale.

„La rândul lor, directorii de şcoli vor trebuie să prelucreze cu profesorii şi elevii materialele informative destinate prevenirii infecţiei cu COVID 19. De asemenea, Instituţia Prefectului Judeţul Timiş a trimis tuturor unităţilor administrativ-teritoriale şi Consiliului Judeţean Timiş o adresă în care se solicită să asigure fondurile necesare pentru achiziţia materialelor dezinfectante”, se arată într-un comunicat al DSP Timiş.

În total, în România au fost depistate opt persoane infectate cu noul coronavirus, între acestea fiind cei doi elevi din Timişoara.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici