Şedinţe de judecată suspendate la TMB, după ce un inculpat a spus că e suspect de coronavirus

  • Şedinţele au fost reluate după ce s-a făcut dezinfecţie.
  • Conducerea Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor a aflat despre incidentul de la Tribunalul Bucureşti, şi au fost dispuse verificări interne la nivelul Penitenciarului Bucureşti-Rahova, în acest caz.
  • După verificări, va fi întocmit şi înaintat un raport ministrului Justiţiei.
575 afișări
Imaginea articolului Şedinţe de judecată suspendate la TMB, după ce un inculpat a spus că e suspect de coronavirus

Şedinţe de judecată suspendate la TMB, după ce un inculpat a spus că e suspect de coronavirus

Şedinţele de judecată de la secţiile penale ale Tribunalului Bucureşti au fost suspendate joi, după ce un inculpat a declarat că ar fi fost suspect de coronavirus. ANP a dispus verificări la  Penitenciarul Rahova, de unde a fost adus bărbatul, acesta fiind dus la analize la Institutul „Matei Balş”.

Reprezentanţii Tribunalului Bucureşti au transmis că joi au fost suspendate şedinţele de judecată după ce un inculpat adus de la Penitenciarul Rahova a spus că ar fi suspect de coronavirus.

Şedinţele au fost reluate după ce s-a făcut dezinfecţie.

Conducerea Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor a aflat despre incidentul de la Tribunalul Bucureşti, şi au fost dispuse verificări interne la nivelul Penitenciarului Bucureşti-Rahova, în acest caz.

După verificări, va fi întocmit şi înaintat un raport ministrului Justiţiei.

„Cu privire la deţinutul implicat, a fost dispusă măsura prezentării acestuia, de îndată, la sediul Institutului Naţional de Boli Infecţioase „Prof. Dr. Matei Balş”, în vederea efectuării examenelor medicale de specialitate, declaraţiile deţinutului fiind contradictorii în ceea ce priveşte eventualitatea unei infectări cu COVID-19”, arată ANP într-un comunicat transmis, joi, presei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici