Şeful Moderna: Tulpina Delta a scos în evidenţă slăbiciunile vaccinurilor

  • Moderna a lansat noi informaţii despre cazurile de Covid descoperite, susţinând necesitatea unei a treia doze de vaccin.
  • Varianta Delta cu răspândire rapidă a expus puncte slabe în protecţia vaccinului şi a schimbat perspectivele pentru a pune capăt pandemiei.
  • Delta este „atât de eficientă la infectarea oamenilor şi la răspândire încât ridică ştacheta cu privire la cât de bune trebuie să fie vaccinurile”, a declarat preşedintele Moderna, Stephen Hoge.
3762 afișări
Imaginea articolului Şeful Moderna: Tulpina Delta a scos în evidenţă slăbiciunile vaccinurilor

Şeful Moderna: Varianta Delta a scos în evidenţă slăbiciunile vaccinurilor

Moderna a lansat noi date despre cazurile de Covid, arătând că virusul a scos la iveală „punctele slabe pe care le au vaccinurile, mai devreme decât v-aţi putea aştepta”. Şi răspunde la întrebarea de ce se îmbolnăvesc cei care au făcut vaccinul cu schema completă.

Varianta Delta este atât de contagioasă încât „ridică ştacheta” pentru vaccinurile anti-Covid, spune preşedintele Moderna.

Au fost identificate 88 de cazuri noi din 11.431 de persoane vaccinate între decembrie şi martie, a declarat compania într-un comunicat de presă, comparativ cu 162 de cazuri noi de descoperite din 14.746 de participanţi la studiu vaccinaţi din iulie până în octombrie 2020.

Hoge suspectează că reîmbolnăvirea persoanele vaccinate este rezultatul atât al scăderii protecţiei vaccinului în timp, cât şi a variantei Delta extrem de transmisibile.

„Este ceea ce a condus probabil la rezultatele din faza a treia pe care le vedem chiar acum. A dus la diferenţa de eficacitate”, a spus el.

Administraţia Biden a declarat că doreşte să înceapă să ofere a treia doza publicului larg, în aşteptarea autorizaţiei de la FDA.

Miscarea face parte din planul preşedintelui Joe Biden de a lupta cu numărul mare de cazuri Covid alimentate de varianta Delta cu răspândire rapidă.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici