Sora lui Cristiano Ronaldo a fost spitalizată cu pneumonie, după ce a făcut Covid

  • Katia Aveiro şi-a spus povestea pe reţelele de socializare, precizând că nu era vaccinată când a luat virusul.
  • „Pozitiv din 17 iulie, de vineri starea s-a înrăutăţit. Cu excepţia mamei mele, slavă Domnului, toată lumea de acasă a luat virusul. Chiar şi cei care au fost vaccinaţi", a scris sora fotbalistului.
  • Sora lui Cristiano Ronaldo se află în spital de vineri, la Funchal, pentru pneumonie, în urma infecţiei cu SARS-CoV-2.
413 afișări
Imaginea articolului Sora lui Cristiano Ronaldo a fost spitalizată cu pneumonie, după ce a făcut Covid

Katia Aveiro, internată în spital

Katia Aveiro a anunţat că a luat virusul într-o postare pe Instagram.

„Întrucât ştirile călătoresc repede şi din respect pentru cei care mă urmăresc, voi împărtăşi adevărul cu voi: din 17 iulie sunt pozitivă. Eram izolată la domiciliu, cu puţine simptome, dar respectând protocolul, aşa cum prevede legea” - a scris femeia pe social media. „Toţi acasă au luat virusul, cu excepţia mamei mele (slavă Domnului). Videoclipurile pe care le-am filmat pe stradă au fost realizate înainte de boală. Din păcate, de vinerea trecută, pe 23, situaţia s-a înrăutăţit”.

Despre starea ei, Katia Aveiro a adăugat: „Am făcut pneumonie din cauza nenorocitului de virus. Pe scurt, am fost internată în spital şi iată că mă recuperez, mulţumesc Domnului şi mulţumesc spitalului Funchal cu o echipă medicală minunată”.

Şi a adăugat: „Îmi revin şi voi scăpa de asta ... Despre vaccine: nu l-am făcut, dar acum asta este ceea ce mă interesează cel mai puţin ... În grupul meu de pozitivi erau oameni vaccinaţi şi au avut spitalizări şi simptome foarte puternice. Nu vreau să discut. Momentan, ceea ce mă interesează este recuperarea mea şi a celor care se află în aceeaşi situaţie ca mine”.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici