Soţia unui lider al romilor a murit azi, infectată cu Covid-19. Dorin Cioabă: S-a întors din Turcia la începutul lunii martie

O femeie de 65 de ani, din Sibiu, şi un bărbat de 52 de ani, din Ialomiţa, au murit din cauza coronavirusului. Regele romilor din România, Dorin Cioabă, a declarat, pentru MEDIAFAX, că femeia din Sibiu este soţia fratelui lui Ion Cioabă, primul rege al ţiganilor.

10981 afișări
Imaginea articolului Soţia unui lider al romilor a murit azi, infectată cu Covid-19. Dorin Cioabă: S-a întors din Turcia la începutul lunii martie

Alte două decese de coronavirus în ţară, la Sibiu şi Ialomiţa. Femeia, soţia unui lider al romilor

Grupul de Comunicare Strategică a transmis luni seara că o femeie de 65 de ani, din judeţul Sibiu, internată din 27 martie la Terapie Intensivă, a murit luni după-masă. Aceasta suferea de boală cardiovasculară.

Regele romilor din România, Dorin Cioabă, a declarat, pentru MEDIAFAX, că femeia este soţia fratelui primului rege al ţiganilor, Ion Cioabă. Şi soţul său a murit în noaptea de duminică spre luni, acesta fiind internat de joi, pentru intervenţie chirurgicală, la Sibiu. În cazul său, nu a ajuns rezultatul testului.

„Ei au fost în Turcia şi s-au întors la începutul lunii martie. De atunci se simt tot rău. Gogu Mihuţescu, fratele bunicului meu, Ion Cioabă, a murit azi noapte (duminică noaptea – n.r.). Este soţul femeii care a murit azi la ATI. La el nu a venit încă rezultatul testului. Gogu Mihuţescu a fost internat pentru că suferea de diabet, îi fuseseră afectaţi rinichii şi avea nevoie de intervenţie pentru dializă. Acum sunt morţi amândoi. Şi în Turcia au fost tot pentru a rezolva probleme medicale”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Dorin Cioabă, regele romilor din România.

Al 52-lea deces din cauza coronavirusului s-a înregistrat în Ialomiţa, în cazul unui bărbat de 52 de ani. Acesta s-a prezentat la UPU Slobozia în data de 29 martie şi i s-au recoltat probe biologice pentru COVID 19. El a murit în 29 martie. Pacientul nu are medic de familie şi nici aparţinători, din acest motiv nu se cunosc antecedentele patologice ale bolnavului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici