Spania introduce carantina obligatorie pentru 14 zile în cazul călătorilor internaţionali

  • Măsura va intra în vigoare vineri şi se va extinde pe toată durata stării de urgenţă
  • Spania urmează exemplul altor state europene care au implementat deja carantina pentru toţi cei care vor să intre în teritoriu
  • Cetăţenii spanioli trebuie să dovedească rezidenţa în Spania pentru a primi accesul în teritoriu
341 afișări
Imaginea articolului Spania introduce carantina obligatorie pentru 14 zile în cazul călătorilor internaţionali

Sursa foto: profimedia

Călătorii care vin în Spania din străinătate vor trebui să se auto-carantineze timp de 14 zile, conform unui nou ordin al Ministerului Sănătăţii publicat marţi în Monitorul Oficial de Stat.

Ordinul va intra în vigoare din data de 15 mai şi va rămâne valabil pe toată durata stării de urgenţă. Dacă starea de urgenţă se va extinde după 24 mai, restricţiile de călătorie vor continua să se aplice.

Cetăţenii spanioli care vor să intre în ţara vor trebui să demonstreze rezidenţa pentru a le fi permis accesul în teritoriu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici