Spitalul Făgăraş va primi în scurt timp pacienţi cu COVID 19. Echipamentele de protecţie ajung pentru câteva zile: “Nu am fost informaţi oficial”

  • Spitalul din Făgăraş are doar două ventilatoare în lupta cu COVID 19
  • DSP Braşov nu a recomandat ca Spitalul Făgăraş să devină spital de suport pentru COVID 19
  • Echipamentele de protecţie din spital ajung pentru câteva zile
1450 afișări
Imaginea articolului Spitalul Făgăraş va primi în scurt timp pacienţi cu COVID 19. Echipamentele de protecţie ajung pentru câteva zile: “Nu am fost informaţi oficial”

Spitalul Făgăraş va primi în scurt timp pacienţi cu COVID 19: Avem două ventilatoare şi echipemante pentru câteva zile, nu ştim ce şi dacă vom mai primi ceva. Sursă: www.tvfagaras.ro

Spitalul Municipal din Făgăraş, spital suport pentru COVID 19, are două paturi de ATI cu ventilatoare şi echipament de protecţie pentru câteva zile.

“Nu am fost informaţi oficial că vom deveni spital suport pentru COVID 19. Abia ieri am primit un telefon de la Ministerul Sănătăţii şi am fost întrebaţi ce avem. Le-am spus ce am avea nevoie. Că avem nevoie de ventilatoare, de echipamente. Mi s-a spus că doar se notează, dar că nu ştie să ne spună dacă şi când vom primi ceva”, a declarat o sursă din Spitalul din Făgăraş pentru MEDIAFAX.

Aceeaşi sură ne-a spus că în tot acest timp nu li s-a comunicat nimic de la nivelul judeţului sau al Direcţiei de Sănătate Publică. Nu ştiau de când vor începe să sosească primii pacienţi cu COVID 19.

Contactaţi de MEDIAFAX reprezentanţii DSP Braşov au declarat că Spitalul Municipal Făgăraş nu a fost propunerea DSP- ului pentr a deveni spital suport COVID 19.

“Având în vedere unde se află spitalul, distanţa, şi de faptul că în spital sunt în curs de efectuare lucrări de reorganizare, au fost modificate circuitele din interior. De aceea noi nu l-am propus ca spital suport. A fost decizia Ministerului Sănătăţii”, a spus purtătorul de cuvânt al DSP Braşov, Anca Bâtiu pentru MEDIAFAX.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici