Un angajat Metrorex a fost confirmat pozitiv cu coronavirus / Bărbatul nu a avut contact cu călătorii

  • Un angajat de 49 de ani al Metrorex a fost infectat cu COVID-19
  • Angajatul nu a avut contact cu călătorii
  • Acesta era în concediu de 11 zile
2414 afișări
Imaginea articolului Un angajat Metrorex a fost confirmat pozitiv cu coronavirus / Bărbatul nu a avut contact cu călătorii

Un angajat Metrorex a fost confirmat pozitiv cu coronavirus / Bărbatul nu a avut contact cu călătorii

Metrorex informează că marţi, a fost confirmat pozitiv cu coronavirus un angajat al companiei. Acesta are 49 de ani, nu se afla la locul de muncă de 11 zile şi nu a avut contact cu călătorii, potrivit unui comunicat al companiei.

Persoana în cauză este controlor acces metrou la staţia Laminorului şi are doar atribuţii de supraveghere a accesului în staţie.

Începând cu data de 20.03.2020, angajatul Metrorex se afla în concediu medical pentru alte afecţiuni de sănătate. În seara zilei de 30.03.2020, acesta şi-a anunţat şefii ierarhici că a fost testat şi confirmat pozitiv cu Covid 19.

În acest moment, angajatul se află internat în spital sub supraveghere. Colegii acestuia, cu care a intrat în contact, se află în izolare la recomandarea Direcţiei de Sănătate Publică.

Locul de muncă unde îşî desfăşura activitatea, respectiv staţia de metrou Laminorului a fost dezinfectată în totalitate. O anchetă epidemiologică se va efectua de către Direcţia de Sănătate Publică, conform competenţelor.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici