Un mare campion olimpic, infectat cu COVID. În ce stare se află?

Fostul gimnast maghiar Szilveszter Csollány, campion olimpic la inele, la Sidney 2000, a fost infectat cu coronavirus şi se află în stare gravă la spital, fiind intubat, informează Magyar Nemzet. Gimnastul în vârstă de 51 de ani s-a retras în 2003 şi actualmente activa ca antrenor în Austria.

1555 afișări
Imaginea articolului Un mare campion olimpic, infectat cu COVID. În ce stare se află?

Sursa foto- Twitter/ @emgergo

Csollány este campion olimpic în proba de inele, la Sidney 2000 şi vicecampion olimpic la Atlanta, în 2016, el deţinând şi titlul de campion mondial, din 2002, dar şi pe cel de campion european, în 1998.

Pe 23 noiembrie, Magyar Nemzet l-a contactat telefonic pe Szilveszter Csollány, cu intenţia de a-i lua un interviu. Acesta a cerut amânarea interviului pentru o săptămână, deoarece nu se simţea bine, ulterior comunicând prin SMS că nu îşi poate onora angajamentul, pentru că se află internat în spital.

Luni, Magyar Nemzet a încercat din nou să ia legătura cu Csollány, însă acesta nu a mai răspuns apelurilor. În după-amiaza ziei de luni, jurnaliştii magyari au fost anunţaţi că sportivul se află în stare gravă la spital, fiind intubat din cauza complicaţiilor provocate de îmbolnăvirea cu COVID-19.

Potrivit informaţiilor sursei citate, Csollány a fost tratat mai întâi la Sopron şi apoi transferat la Budapesta.

Ca răspuns la întrebările publicaţiei maghiare, Federaţia Maghiară de Gimnastică a declarat că nu confirmă sau infirmă informaţiile despre starea de sănătate a lui Szilveszter Csollány.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici