Un medic din Sudan a convins sute de oameni din mai multe judeţe să se vaccineze anti-COVID. Cum a reuşit

Un medic din Sudan care s-a stabilit în România în urmă cu peste 30 de ani a convins sute de persoane din judeţele Olt, Dolj şi Vâlcea să se vaccineze anti-COVID.

1358 afișări
Imaginea articolului Un medic din Sudan a convins sute de oameni din mai multe judeţe să se vaccineze anti-COVID. Cum a reuşit

Sursa foto: Facebook / RO Vaccinare

Hisham Tageldin este medicul satului Frăţila din judeţul Dolj.

Potrivit RO Vaccinare, de la începutul pandemiei, el a convins sute de oameni din Dolj şi din judeţele învecinate să se vaccineze anti-COVID. Duminică, o caravană a vaccinării a ajuns în satul Frăţila şi, cu ajutorul medicului sudanez, alte zeci de persoane au acceptat să se vaccineze.

„Caravana vaccinării a ajuns astăzi în satul Frăţila, judeţul Dolj, unde zeci de români s-au vaccinat cu prima doză în cabinetul doctorului Hisham Tageldin. Oamenii din Frăţila au răspuns prezent apelului făcut de primar şi de medicul satului. Au venit în număr mare la caravana vaccinării, s-au informat şi apoi s-au vaccinat. A fost atât de simplu”, au povestit cei de la RO Vaccinare.

Hisham Tageldin a venit din Sudanul de Nord în România în anul 1988. După ce a terminat Facultatea de Medicină s-a stabilit în Mischii-Dolj şi a devenit medic de familie pentru 2.500 de pacienţi din judeţele Olt, Dolj şi Vâlcea. Are un cabinet medical în comuna Bulzeşti şi a pus bazele unui centru de permanenţă pentru oamenii din localitate, precizează RO Vaccinare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici