Un singur oraş din România mai are o incidenţă de peste 3 la mie

Curtici este singurul oraş care are raportată vineri o incidenţă mai mare de 3 la mie, respectiv 3,78. Zimbor din judeţul Sălaj este localitatea cu cea mai mare incidenţă raportată vineri, respectiv 7,21 la mie.

2530 afișări
Imaginea articolului Un singur oraş din România mai are o incidenţă de peste 3 la mie

Un singur oraş din România mai are o incidenţă de peste 3 la mie

Curtici din judeţul Arad este singurul oraş care are raportată vineri o incidenţă mai mare de 3 la mie, respectiv 3,78.

La nivel de localităţi, autorităţile au raportat că incidenţa cea mai mare este înregistrată în comuna Zimbor din judeţul Sălaj , adică 7,21 la mie.

În total, sunt 52 de comune şi un oraş cu incidenţă peste 3 la mie.

În Capitală, DSP a anunţat o incidenţă de 0,74 la mie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici