Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu suspendă activităţile didactice şi de practică

Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu suspendă activităţile didactice şi de practică în spitalele din oraşul Sibiu pentru studenţii Facultăţii de Medicină, în perioada 9-31 martie.

5360 afișări
Imaginea articolului Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu suspendă activităţile didactice şi de practică

Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu suspendă activităţile didactice şi de practică

„Având în vedere situaţia epidemiologică privind infecţia cu COVID 19 şi Hotărârea nr. 6 din 06.03.2020 a Grupului de suport tehnico-ştiinţific privind gestionarea bolilor înalt contagioase pe teritoriul României se suspendă în totalitate activitatea didactică a studenţilor din spitalele în care ne desfăşurăm activitatea, până la data de 31 martie 2020. Activitatea didactică desfăşurată în alte spaţii decât spitalele partenere se va desfăşura conform orarului. Toate informaţiile referitoare la desfăşurarea procesului didactic vor fi transmise studenţilor prin şefii de an”, a declarat conf. univ. dr. Gabriela Boţa, decanul Facultăţii de Medicină, potrivit unui comunicat transmis luni.

Conducerea ULBS a decis ca în toate spaţiile didactice şi administrative să fie montate dozatoare cu dezinfectanţi.

„În acest moment situaţia la nivelul oraşului şi, implicit a universităţii, nu impune măsuri extreme, ci doar de prevenţie. Suntem în permanent contact cu autorităţile şi vom adapta măsurile în funcţie de deciziile ce se vor lua la nivel naţional”, a declarat prof. univ. dr. Sorin Radu, rectorul ULBS.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici