Vaccinare anti-COVID la Hanul lui Manuc. Zeci de angajaţi din HoReCa au fost imunizaţi cu serul Pfizer

Zeci de angajaţi din domeniul restaurantelor şi hotelier sunt vaccinaţi, luni, la Hanul lui Manuc, de echipa mobilă de vaccinare de la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti cu vaccin produs de compania Pfizer.

371 afișări
Imaginea articolului Vaccinare anti-COVID la Hanul lui Manuc. Zeci de angajaţi din HoReCa au fost imunizaţi cu serul Pfizer

FOTO: RO Vaccinare

Echipa mobilă de vaccinare de la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti a mers, luni, la Hanul lui Manuc pentru a vaccina angajaţi din domeniul restaurantelor şi hotelier, potrivit Ro Vaccinare.

Sunt vaccinaţi 30 de angajaţi pe oră într-un spaţiu special amenajat.

„Ne bucură faptul că echipele medicale de la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti sunt implicate în procesul de vaccinare a angajaţilor din industria HoReCa. Echipele mobile de vaccinare de la SUUB au imunizat până acum sute de persoane din centrele rezidenţiale şi persoane nedeplasabile, la domiciliu. În tot acest timp, vaccinarea continuă şi la Centrul din cadrul spitalului Universitar, vaccinarea fiind cea mai importanta armă în lupta cu acest virus ciudat", a declarat prof. univ. dr. Florin Cătălin Cîrstoiu, managerul Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti.

Până la ora 14.00 au fost vaccinate 80 de persoane cu vaccinul produs de compania Pfizer.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici