VIDEO. Faţa umană a lui Covid-19. Un fotograf a surprins emoţia oamenilor în timpul pandemiei

  • Fotograful Peter Turnley a surprins emoţia oamenilor în timpul crizei Covid-19
  • Fotografiile emoţionante sunt din New York şi Paris
  • Vezi „faţa umană a lui Covid-19” într-un video CNN
882 afișări
Imaginea articolului VIDEO. Faţa umană a lui Covid-19. Un fotograf a surprins emoţia oamenilor în timpul pandemiei

Sursa foto: Facebook / Peter Turnley

Hai să îţi arăt „faţa umană a lui Covid 19” prin ochii unui fotograf. Peter Turnley are 65 de ani este jurnalist american. Fascinat de emoţia umană, a ajuns fotograf de stradă care fură prin ochii lentilei sale reacţii şi evenimente de actualitate.

PETER TURNLEY, fotograf: În fiecare noapte, la 7:00, doctorii şi asistentele din spitalul Lenox Hill ieşeau şi mulţi oameni din cartierul Upper East veneau să îţi exprime aprecierea cu aplauze sincere şi mulţumiri pentru lucrătorii esenţiali din domeniul sănătăţii.  

El îţi spune că scopul lui nu a fost de a crea un album de pandemie, pur şi simplu ocaziile emoţionante au venit la el.

PETER TURNLEY, fotograf: Am văzut un cuplu care venise din Ucraina pentru a vizita Luvru şi mi-a spus: „ Ai vrea să ne faci o fotografie? Momentul acesta înseamnă mult pentru noi.” Am spus „Desigur.” Şi-au atins măştile şi-au apropiat buzele şi s-au sărutat în faţa Mona Lisei. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici