6000 de euro într-o nouă ediţie a concursului "Fotoreportajul meu"

Revista Descoperă organizează cea de-a IV-a ediţie a concursului "Fotoreportajul meu", oferind 6.000 de euro celor mai bune fotoreportaje înscrise în competiţie.

21 afișări
Imaginea articolului 6000 de euro într-o nouă ediţie a concursului "Fotoreportajul meu"

6000 de euro într-o nouă ediţie a concursului "Fotoreportajul meu" (Imagine: www.descopera.ro)

Competiţia "Fotoreportajul meu" este deschisă până pe 24 octombrie, data limită până la care se pot expedia fotoreportajele.

În concurs se pot înscrie doar persoanele care au minim şapte fotografii expresive pe aceeaşi temă.

Lucrările vor fi analizate de un juriu patronat de preşedintele fundaţiei Art Expo, Mihai Oroveanu, şi compus din redacţia revistei Descoperă.

Fotoreportajele finaliste vor face obiectul unei expoziţii, vernisată pe 5 decembrie, la Bucureşti, odată cu lansarea ediţiei de iarnă a revistei Descoperă, ocazie cu care se vor anunţa şi câştigătorii.

Premiile vor fi oferite de partenerul celei de-a IV-a ediţii a competiţiei "Fotoreportajul meu", Bancpost.

Locul I va avea o valoare de 3.000 de euro, locul II - 2.000 de euro şi locul III - 1.000 de euro.

Detalii suplimentare şi regulamentul concursului pot fi consultate în revista Descoperă şi pe www.descopera.ro.

Competiţia "Fotoreportajul meu" a debutat în urmă cu patru ani, la iniţiativa redactorilor revistei Descoperă.

La cele trei ediţii desfăşurate până în prezent au participat şi s-au numărat printre câştigători atât fotografi profesionişti (Cosmin Bumbuţ, Andrei Iliescu, Ufo Zoltan, Sorin Onişor), cât şi amatori (Florin Iorganda, Mădălina Ene, Marian Pampu sau Dana Ceuşescu).

De altfel, acesta a fost şi scopul "Fotoreportajului meu": să ofere o şansă de afirmare tuturor amatorilor care îndrăgesc fotografia şi, totodată, posibilitatea de a se "lupta" umăr la umăr cu fotografii profesionişti.

Revista Descoperă face parte din portofoliul PubliMedia Internaţional, divizia de publishing a MediaPro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici