A.G.Weinberger şi David Broza vor cânta la inaugurarea Centrului Comunitar Evreiesc

Inaugurarea Centrului Comunitar Evreiesc, care se va deschide pe 1 octombrie la Bucureşti, va fi marcată printr-o serie de evenimente ce se vor derula pe parcursul a două zile, printre ele numărându-se şi un concert susţinut de A.G.Weinberger şi David Broza la Ateneul Român.

5 afișări
Imaginea articolului A.G.Weinberger şi David Broza vor cânta la inaugurarea Centrului Comunitar Evreiesc

A.G.Weinberger şi David Broza, vor cânta la inaugurarea Centrului Comunitar Evreiesc

Evenimentele dedicate inaugurării Centrului Comunitar Evreiesc ("JCC - Jewish Community Center") vor debuta pe 29 septembrie, când clădirea noii instituţii, situată pe strada Popa Soare nr. 18, va adăposti simultan trei petreceri.

La subsolul clădirii, va fi inaugurat clubul "JCC Café", cu show-uri Ada Milea şi Kati Kovari şi un spectacol de barmani. La parter, este pregătit un "Piano bar" destinat relaxarii, în timp ce, la primul etaj, persoanele mai în vârstă vor putea urmări un spectacol susţinut de Adrian Daminescu şi vor putea dansa pe muzică selecţionată şi prezentată de un DJ al cărui nume este surpriză.

Manifestările vor continua pe 30 septembrie, cu un carnaval, concursuri, clowni, baloane, premii şi surprize.

Cele două zile de festivităţi se vor încheia cu un concert susţinut, pe 30 septembrie, la Ateneul Român, de artistul de blues A.G.Weinberger şi de David Broza, unul dintre cei mai cunoscuţi chitarişti israelieni.

Oferta noului centru evreiesc constă în activitati educaţionale, culturale, informative şi distractive, pe teme evreieşti şi de actualitate israeliană şi cursuri de ebraică. Centrul se adresează tuturor bucureştenilor interesaţi de aceste programe şi în special evreilor, români sau israelieni.

Concertul de la Ateneu este organizat de JCC cu sprijinul Federatiei Comunităţilor Evreieşti din România (FCER) şi Joint Distribution Committee (JDC).

Biletele, în valoare de 20, 40 şi 100 lei, au fost puse în vânzare la sediul JCC, FCER, Ateneul Român, pe www.bilete.ro şi www.vreaubilet.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici