VIDEO  A murit Franco Gatti, de la Ricchi e Poveri. O tragedie i-a marcat finalul vieţii

Franco Gatti, de la trupa Ricchi e Poveri, a murit la Genova, la vârsta de 80 de ani, informează presa italiană, în regim de breaking news.

6870 afișări
Imaginea articolului A murit Franco Gatti, de la Ricchi e Poveri. O tragedie i-a marcat finalul vieţii

Franco Gatti, stânga

Trupa Ricchi e Poveri, cu a lor „Sarà perché ti amo”, a fost în România de mai multe ori, ultima oară chiar vara trecută.

Artiştii care au făcut istorie în muzica internaţională cu super hituri precum „Sarà perché ti amo”, „Cosa Sei”, au fost prezenţi Râmnicu Vâlcea, la We Love Music Festival, dar fără Franco Gatti în echipă.

I-a murit copilul în vârstă de 23 de ani

Franco Gatti, al treilea component al trupei, stătea departe de grupul muzical, din care plecase după moartea fiului său, Alessio, petrecută în 2013, la numai 23 de ani, din pricina drogurilor.

Îşi făcuse ultima apariţie la televiziune în iunie anul trecut, discutând cu soţia sa, Stefania, despre durerea care i-a copleşit în urma pierderii subite a fiului lor.

Din acel moment, a rărit apariţiile şi spectacolele împreună cu membrii rămaşi ai grupului. „Colegii şi prietenii mei continuă să lucreze. Eu m-am oprit, pentru că nu am mai urcat cu bucurie pe scenă", a declarat Franco.

Trupa a reprezentat Italia la Eurovision în 1978 şi a participat la 12 festivaluri de la Sanremo, reuşind să câştige în 1985 cu piesa Se m'innamoro.

Ricchi e Poveri este un grup pop italian format la Genova în 1967, format iniţial din Angela Brambati, Angelo Sotgiu, Franco Gatti şi Marina Occhiena. Activi de la sfârşitul anilor 1960, au vândut peste 20 de milioane de discuri. În acest moment, trupa îi conţine pe Angela şi pe Angelo.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici