Afişul care a devenit VIRAL pe internet. Cum au aflat străinii cu uimire că un ROMÂN A FĂCUT ASTA

Posterele au fost lipite pe geamul biroului din New York, pe geamul maşinii în Anglia. CEA MAI MARE CAMPANIE…

1067 afișări
Imaginea articolului Afişul care a devenit VIRAL pe internet. Cum au aflat străinii cu uimire că un ROMÂN A FĂCUT ASTA

Afişul care a devenit VIRAL pe internet. Cum au aflat străinii cu uimire că un ROMÂN A FĂCUT ASTA

În primele ore de la publicarea lor pe site-ul deceiubescromania.ro, mii de oameni au decărcat afişele care prezintă realizările a cinci români care au schimbat, fiecare în felul său, faţa lumii.

În doar câteva zile de la lansare, site-ul deceiubescromania.ro a adunat deja peste 3.000 de like-uri din partea utilizatorilor Facebook.

Cele cinci afişe, care pot fi lipite oriunde în lume, vorbesc despre Henri Coandă, Ştefan Odobleja, Nicolae Păulescu, Ilie Năstase şi Nadia Comăneci şi pot fi descărcate atât în limba română, cât şi în engleză, germană, italiană şi spaniolă.

Anca Iulia Ciucur, o româncă stabilită în Anglia, a trimis pe adresa redacţiei gândul o fotografie cu maşina ei, pe care a lipit varianta în engleză a afişului cu Ilie Năstase.

În plus, variantele în engleză ale afişelor campaniei "De ce iubesc România" au ajuns şi la New York, la intrarea în sediul Misiunii Permanente a României pe lângă ONU, după cum se poate observa în această fotografie trimisă de Simona Miculescu.

Pe site-ul deceiubescromania.ro, români din toate colţurile lumii au postat filmuleţe din ţările în care locuiesc, spunând de ce iubesc ţara în care s-au născut.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici