Alec Baldwin, acuzat din nou de omor involuntar prin imprudenţă

Alec Baldwin e acuzat din nou de omor involuntar prin imprudenţă, în cazul uciderii regizoarei Halyna Hutchins.

468 afișări
Imaginea articolului Alec Baldwin, acuzat din nou de omor involuntar prin imprudenţă

Alec Baldwin, acuzat din nou de omor involuntar prin imprudenţă

Un mare juriu din New Mexico l-a acuzat pe Alec Baldwin de omor involuntar din culpă în urma împuşcării fatale a directoarei de imagine Halyna Hutchins pe platoul de filmare al „Rust”, în 2021.

Acuzaţiile anterioare împotriva actorului premiat cu Emmy au fost retrase în aprilie anul trecut, cu doar două săptămâni înainte de începerea unui proces penal.

Procurorii locali au declarat în octombrie că „fapte suplimentare” au meritat să aducă din nou cazul în faţa unui mare juriu, relatează BBC.

Procurorii apelează des la procedura marelui juriu deoarece e o metodă mai uşoară pentru a dovedi o cauză probabilă şi pentru a ajunge la un proces decât formularea unei plângeri penale, care poate fi analizată de avocaţii apărării în timpul unei audieri preliminare, potrivit experţilor în domeniul juridic.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici