Alina Chivulescu, Sabina Posea, Denis Ştefan şi Cătălin Căţoiu, în telenovela "Iubire şi onoare"

Alina Chivulescu şi Sabina Posea sunt nevestele lui Denis Ştefan, în timp ce Cătălin Căţoiu este medic ginecolog în "Iubire şi onoare", cel mai nou proiect MediaPro Pictures, care va fi difuzat din toamnă pe postul Acasă, informează televiziunea.

448 afișări
Imaginea articolului Alina Chivulescu, Sabina Posea, Denis Ştefan şi Cătălin Căţoiu, în telenovela "Iubire şi onoare"

Alina Chivulescu, Sabina Posea, Denis Ştefan şi Cătălin Căţoiu, în telenovela "Iubire şi onoare" (Imagine: www.acasatv.ro)

Din această toamnă, pe postul Acasă, în telenovela "Iubire şi onoare", telespectatorii îi vor putea urmări pe Alina Chivulescu, Sabina Posea, Denis Ştefan şi Cătălin Căţoiu într-o poveste care vorbeşte despre destine frânte, iubiri interzise şi dragoste fără limite.

În cel mai nou proiect MediaPro Pictures pentru postul Acasă, "Iubire şi onoare", Alina Chivulescu şi Sabina Posea vor fi cele două soţii ale lui Denis Ştefan. La rândul său, actorul Cătălin Căţoiu îl va interpreta pe colegul de breaslă şi partenerul de afaceri al lui Denis Ştefan.

Pentrul rolul din "Iubire şi onoare", Denis Ştefan va îmbrăca din nou hainele albe de doctor, de această dată ale unui chirurg plastician de origine arabă, Rashid Hammond, care a studiat la Facultatea de Medicină din Bucureşti. "Cred că Rashid este o persoană care încearcă şi reuşeşte cel puţin până la un punct să păstreze un echilibru între tradiţiile emiratului din care provine şi viaţa şi profesia lui din România. Rashid e un personaj care se va întâlni, datorită profesiei lui, cu întâmplări atât amuzante, cât şi dramatice. Noul proiect Acasă va surprinde telespectatorii prin tema aleasă, prin noile conflicte şi prin personajele foarte interesante", spune Denis Ştefan.

Alina Chivulescu o va interpreta pe frumoasa Amina, prima soţie a doctorului Rashid, de origine musulmană. Ea îşi iubeşte soţul şi pentru ca acesta să nu fie acuzat de bigamie în ţara sa acceptă să treacă în faţa românilor drept sora lui. "Pentru mine, acest rol înseamnă bucuria unui nou început, a revederii colegilor. Totodată, am parte şi de emoţii, pentru că voi juca un rol greu, un rol care mă poartă în altă lume, cel al unei femei musulmane. În religia musulmană femeile sunt supuse unor reguli foarte stricte. Personajul pe care-l voi interpreta este o femeie foarte înţelegătoare care, chiar dacă nu a avut şansa să facă studii, are înţelepciunea femeii simple", povesteşte Alina Chivulescu.

În acelaşi timp, Sabina Posea va fi Silvia, soţia română a doctorului Rashid Hammond (Denis Ştefan), care lucrează într-o firmă de PR. Actriţa mărturiseşte că este foarte dornică să-şi cunoască personajul: "Silvia are o personalitate complexă, cameleonică, este un personaj diferit de ce am interpretat până acum. Telespectatorii vor descoperi că soţiile se înţeleg bine şi îl iubesc la nebunie pe Rashid".

Pe de altă parte, Cătălin Căţoiu va avea rolul lui Abdulah Khallid, un doctor ginecolog din Liban, care este un fustangiu notoriu. Împreună cu prietenul lui, Rashid Hammond (Denis Ştefan), Abdulah a înfiinţat o clinică de chirurgie plastică şi fertilizare in vitro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici