AMP ironizează importanţa acordată de presă subiectului "atacului energetic"

Active Watch-Agenţia de Monitorizare a Presei (AMP) ironizează, într-un comunicat, importanţa acordată subiectului "atacului energetic", cerând iniţierea "în regim de urgenţă" a "procedurilor necesare pentru a rezolva grava criză de competenţă în domeniul vrăjilor de orice fel".

20 afișări
Imaginea articolului AMP ironizează importanţa acordată de presă subiectului "atacului energetic"

AMP ironizează importanţa acordată de presă subiectului "atacului energetic" (Imagine: George Călin/Mediafax Foto)

"Faţă de situaţia creată în urma atacului energetic a cărui victimă a fost unul dintre politicienii marcanţi ai ţării, Active Watch-Agenţia de Monitorizare a Presei constată cu îngrijorare că reacţia mass-media este departe de a răspunde nevoilor şi îngrijorărilor cetăţenilor români, generate de această situaţie. Prezenţa pe posturile de televiziune, la radio şi în presa scrisă, a unor opinii contradictorii creează confuzie şi lasă cetăţenii cu sentimentul că România este abandonată în faţa unor atacuri energetice venite din partea unor forţe ostile. Îngrijorarea este cu atât mai mare cu cât însuşi rezultatul alegerilor a fost decis nu de voinţa alegătorilor, ci de atacul energetic…", se arată în protestul Active Watch- AMP, intitulat "Televiziunile vrăjesc audienţa".

Potrivit Active Watch- AMP, publicul este "vrăjit" de presă.

"Suntem vrăjiţi de-a dreptul de jurnaliştii, analiştii politici, militari şi economici care rezolvă eteric, pe ecranele de cristal, cu acelaşi har şi inspiraţie astrală problemele politice, economice, militare, sociale, dar şi pe cele ezoterice ale naţiunii. O asemenea concentrare de energii şi competenţe ne dă speranţa că sfârşitul crizei este miraculos de aproape. Credem că a venit momentul ca în mass-media să se poată face auzite acele voci care au competenţa şi autoritate şi care ar avea posibilitatea să restabilească liniştea şi sentimentul de securitate naţională în sufletele concetăţenilor noştri", se mai spune în document.

Totodată, Active Watch - AMP solicită "instituţiilor responsabile să iniţieze în regim de urgenţă procedurile necesare pentru a rezolva grava criză de competenţă în domeniul vrăjilor de orice fel".

"Cerem, aşadar, încetarea regimului inchizitorial impus de CNA (Marele Inchizitor al Ţării) şi reintroducerea în legalitate a accesului vrăjitoarelor în mass-media. Această măsură poate contribui şi la sfârşitul crizei care devastează media autohtonă", se mai spune în document.

Potrivit Legii audiovizualului, "(1) Comunicările comerciale audiovizuale difuzate de furnizorii de servicii media audiovizuale trebuie să respecte următoarele condiţii: i) să nu promoveze, direct sau indirect, practici oculte".

Tema atacurilor energetice la adresa liderului PSD Mircea Geoană a fost lansată, la sfârşitul săptămânii trecute, în emisiuni separate, de către acesta şi de către soţia sa Mihaela Geoană. Acest subiect a fost dezbătut apoi pe larg la posturile de televiziune şi comentat de lideri de opinie, de specialişti în parapsihologie şi de bioenergoterapeuţi, dar şi de politicieni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici