Andy Serkis a strâns aproape 300.000 de lire sterline după ce a citit timp de 11 ore volumul „The Hobbit”

  • Actorul Andy Serkis a strâns 280.000 de lire sterline după ce a citit timp de 11 ore volumul "The Hobbit"
  • Serkis a jucat rolul lui Gollum în adaptarea cinematografică a volumelor lui J.R.R. Tolkien
  • Un serial "Lord of the Rings" produs de Amazon este în pregătire în Noua Zeelandă
503 afișări
Imaginea articolului Andy Serkis a strâns aproape 300.000 de lire sterline după ce a citit timp de 11 ore volumul „The Hobbit”

Andy Serkis a strâns aproape 300.000 de lire sterline după ce a citit timp de 11 ore volumul „The Hobbit”

Actorul Andy Serkis a strâns 280.000 de lire sterline (320.000 de euro) după ce a citit live, timp de 11 ore, volumul "The Hobbit", publicat de JRR Tolkien în 1937.

Starul britanic a fost urmărit online, vineri, de peste 650.000 de persoane.

Serkis a jucat rolul lui Gollum/Smeagol în seria originală ”Stăpânul Inelelor/ Lord of the Rings” şi l-a reluat în ecranizarea poveştii ”Hobbitul/ The Hobbit”.

Banii strânşi vor fi împărţiţi între organizaţii caritabile ale serviciului de sănătate publică din Marea Britanie şi Best Beginnings, un ONG care sprijină copii, al cărui ambasador este Serkis, potrivit NME.

În prezent, este în producţie un serial "Lord Of The Rings", al platformei Amazon. Producţia urmează să fie reluată curând în Noua Zeelandă, imediat ce vor fi relaxate măsurile impuse în contextul pandemiei. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici