Antena Group înregistrează şapte noi mărci la OSIM, dintre care patru cu "MY"

Antena Group, operatorul Antena 1, Antena Stars şi Euforia/Happy Channel, a depus la Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci (OSIM) cereri de înregistrare a câtorva mărci la începutul acestui an.

1025 afișări
Imaginea articolului Antena Group înregistrează şapte noi mărci la OSIM, dintre care patru cu "MY"

Antena Group înregistrează şapte noi mărci la OSIM, dintre care patru cu "MY"

Patru dintre ele reprezintă variaţii pe tema "My" ("al meu", în engleză): M.Y. (Mission:You), M.Y. TV, MY TV, My Heart Television. Acestora li se adaugă "Chefi la cuţite", "Bravo România" şi "Dreptul la fericire".

Broadcasterii din România înregistrează la OSIM, de regulă, mărci legate de programe TV sau noi posturi de televiziune, pentru protejarea lor. Unele din proiecte se concretizează în timp, altele rămân în aceeaşi fază.

Conform unor surse din companie, Antena Group lucrează în momentul de faţă doar la unele din proiectele legate de aceste mărci. Grupul a mai înregistrat pe Internet şi domenii aferente mărcilor, ca "Bravoromania.ro", "Dreptullafericire.ro" şi "Chefilacutite.ro".

Anterior, Antena Group a anunţat achiziţia formatului "Game of Chefs", un cooking game show cu Florin Dumitrescu, Sorin Bontea şi Cătălin Scărlătescu, foşti la "Master Chef" şi "Iadul bucătarilor".

Formatul, creat de ITV Studios, a fost difuzat în Israel şi Germania şi, spre deosebire de alte show-uri culinare, îi pune în competiţie şi pe chefii celebri, lucru care se suprapune peste formula "Chefi la cuţite".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici