Armin Van Buuren urcă pe scena Sound of Bucharest. Show spectaculos cu intrare liberă în Piaţa Constituţiei

  • Armin Van Buuren este cap de afiş al evenimentului Sound of Bucharest
  • Dj-ul va concerta la Bucureşti pe 25 septembrie, în Piaţa Constituţiei
2779 afișări
Imaginea articolului Armin Van Buuren urcă pe scena Sound of Bucharest. Show spectaculos cu intrare liberă în Piaţa Constituţiei

Show spectaculos Armin Van Buuren în Piaţa Constituţiei

Armin Van Buuren va susţine pe 25 septembrie un show spectaculos în Piaţa Constituţiei
 
Armin van Buuren revine în faţa publicului după şapte ani şi pregăteşte cel mai mare show solo din Europa, menit să marcheze întoarcerea noastră la viaţa normală şi a cărui intrare va fi gratis pentru iubitorii de muzică
 
El este unul dintre cei mai renumiţi Dj şi producători la nivel mondial, fiind câştigător al titlului de cel mai bun Dj din lume. 
 
„Nu ştiu dacă aţi aflat, dar eu vizitez acest frumos Bucureşti de foarte mult timp. Puteţi viziona interviurile şi filmuleţele pe internet. Nu trebuie să mai explic faptul că am o conexiune specială cu oamenii din Romănia. Şi ce s-a întâmplat de fiecare dată prin show-rile, petrecerile lungi ţinute la Cluj”, spune Armin.
 
Sound of Bucharest este cel de-al doilea mare eveniment anunţat în România de către ALDA, după SAGA Festival, care va avea loc pe 10, 11 şi 12 septembrie, în Parcul Izvor din Bucureşti.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici