ASCULTĂ SMART RADIO: Un musical dedicat lui Bob Marley va fi pus în scenă anul viitor

Un musical inspirat de viaţa şi muzica starului reggae Bob Marley, "Get Up, Stand Up!", va fi pus în scenă la Londra, anul viitor, arată Smart Radio, păstrând un loc special pentru muzica artistului în playlistul zilei.

40 afișări
Imaginea articolului ASCULTĂ SMART RADIO: Un musical dedicat lui Bob Marley va fi pus în scenă anul viitor

Un musical dedicat lui Bob Marley, pus în scenă la Londra, anul viitor

Spectacolul "Get Up, Stand Up!" va avea premiera la Lyric Theatre din Londra, pe 6 februarie 2021, la împlinirea a 76 de ani de la naşterea muzicianului.

Povestea este pusă în scenă de laureaţii premiului Olivier Lee Hall şi Dominic Cooke, actorul şi dramaturgul Arinzé Kene jucând rolul lui Marley.

Cedella, fiica lui Bob Marley, şi-a manifestat încântarea: "Muzica tatălui nostru înseamnă foarte mult pentru atât de mulţi oameni din lumea întreagă, deci suntem mai mult decât încântaţi să o aducem fanilor şi unor noi spectatori în forma coordonată de o echipă uimitoare".

Bob Marley a fost una dintre cele mai importante figuri ale scenei raggae din anii '70 şi '80. S-a născut în Jamaica, în 1945 şi a devenit un simbol mondial al legăturii dintre muzică şi spiritualitate, fiind cel care a făcut celebră credinţa rastafari pentru publicul larg. A încetat din viaţă în 1981.

Muzica lui Bob Marley poate fi ascultată la Smart Radio. Playlistul Smart Radio poate fi accesat aici https://www.smartradio.ro/radio/radio/.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici