Au apărut noi imagini cu Cillian Murphy, Robert Downey Jr. şi Emily Blunt din filmul Oppenheimer al lui Cristopher Nolan

  • În noul număr al revistei Total Film, au fost făcute publice noi imagini cu Cillian Murphy, Emily Blunt şi Robert Downey Junior din filmul Oppenheimer.
  • Oppenheimer al lui Christopher Nolan este unul dintre cele mai aşteptate filme ale anului viitor.
2395 afișări
Imaginea articolului Au apărut noi imagini cu Cillian Murphy, Robert Downey Jr. şi Emily Blunt din filmul Oppenheimer al lui Cristopher Nolan

Sursa foto: Twitter/Total Film

Filmul îl are ca protagonist pe Cillian Murphy în rolul lui J. Robert Oppenheimer, fizicianul teoretician care a supravegheat proiectarea primelor arme nucleare în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Director al Laboratorului Los Alamos din cadrul Proiectului Manhattan, Oppenheimer avea să se simtă în continuare în conflict cu privire la puterea pe care a dezlănţuit-o, iar anii săi postbelici au fost afectaţi de anchete privind asocierile sale anterioare cu Partidul Comunist.

Murphy a mai colaborat cu Christopher Nolan în cinci ocazii (trilogia Dark Knight, Inception, Dunkirk), dar este pentru prima dată când are rolul principal. Este înconjurat de un ansamblu cu adevărat uimitor, printre care se numără Emily Blunt, Matt Damon, Florence Pugh, Rami Malek, Kenneth Branagh şi Gary Oldman şi Robert Downey Jr.

Filmul Oppenheimer se lansează în cinematografe pe 21 iulie 2023. Nolan îl descrie ca fiind "o poveste de o amploare şi o dimensiune imense".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici