Cadou de Crăciun marca Pixar: Animaţia „Soul” promite să aibă un impact puternic asupra publicului

  • „Soul” va fi disponibil în dimineaţa de Crăciun pe Disney+
  • Va fi primul film Pixar cu personajul principal afro-american
670 afișări
Imaginea articolului Cadou de Crăciun marca Pixar: Animaţia „Soul” promite să aibă un impact puternic asupra publicului

Întregul an a fost un rollercoaster, însă Pixar şi Disney s-au asigurat că nu ne plictisim în faţa televizoarelor. Te vei bucura să afli că în ziua de Crăciun Pixar are un cadou inedit pentru tine. O nouă animaţie intitulată „Soul”.

Filmul se concentrează pe Joe Gardner, un profesor de muzică şi pianist de jazz. Visul său de a urca pe scenă a fost spulberat de un accident bizar care face ca sufletul lui Joe să fie separat de corpul său. Filmul se bazează pe o călătorie pe care acesta o parcurge pentru a reveni la fiinţa sa fizică şi a-şi duce visul mai departe. The Screen Daily a declarat că Soul va avea un efect uimitor asupra publicului.

Veştile bune de la Disney nu se opresc aici. Aceştia au anunţat că vor lansa un documentar care relatează încercările Pixar de a termina filmul la timp pentru lansare, mai ales că industria cinematografică la nivel mondial a fost afectată de pandemie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici