Cântăreaţa Sinead O'Connor a murit la vârsta de 56 de ani

Cântăreaţa irlandeză Sinead O'Connor, cunoscută după ce a ocupat primele locuri în topurile din întreaga lume cu piesa „Nothing Compares 2 U” din 1990, a murit la vârsta de 56 de ani, a anunţat miercuri Irish Times.

2494 afișări
Imaginea articolului Cântăreaţa Sinead O'Connor a murit la vârsta de 56 de ani

„Cu mare tristeţe anunţăm trecerea în nefiinţă a iubitei noastre Sinead. Familia şi prietenii ei sunt devastaţi şi au cerut intimitate în aceste momente foarte dificile”, a anunţat RTE, citând o declaraţie a familiei cântăreţei.

„Muzica ei a fost iubită în întreaga lume, iar talentul ei a fost de neegalat”, a postat premierul irlandez Leo Varadkar pe reţelele de socializare, împărtăşind condoleanţele sale cu „toţi cei care i-au iubit muzica”.

Cântăreaţa din Dublin a lansat 10 albume de studio, în timp ce piesa sa Nothing Compares 2 U a fost desemnată single-ul numărul unu în lume în 1990 de către Billboard Music Awards.

Mamă a patru copii, O'Connor a trecut anul trecut printr-o dramă, după ce fiul ei de 17 ani a murit.

Sinead O'Connor s-a convertit la islam în 2018 şi şi-a schimbat numele în Shuhada Sadaqat, deşi a continuat să cânte sub numele consacrat.

În 2021, şi-a lansat o carte de memorii, iar anul trecut a apărut un film despre viaţa ei regizat de Kathryn Ferguson.

În ultima sa postare pe reţelele de socializare, Sinead a postat pe Twitter o fotografie a fiului ei, în descrierea căreia a scris: „Trăiesc de atunci ca o creatură nocturnă. A fost dragostea vieţii mele, lampa sufletului meu”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici