VIDEO | O căprioară melomană a venit să asculte "The Sound of Silence"

  • O interpretă la harpă a avut un spectator mai puţin obişnuit.
  • O caprioară a ieşit din pădure şi s-a apropiat de ea în timp ce cânta.
  • În final, interpreta şi căprioara s-au speriat una de alta
2264 afișări
Imaginea articolului VIDEO | O căprioară melomană a venit să asculte "The Sound of Silence"

Sursa: YouTube

Naomi a vrut să se filmeze în pădure, cântând la harpă “The Sound of Silence”, la apusul soarelui. Aşa că şi-a aşezat camera şi a început să cânte.

O căprioară şi-a făcut apariţia. La început a fost timidă şi a păstrat distanţa, numai că, probabil, sunetele harpei au atras-o şi a prins curaj. A început să se apropie din ce în ce mai mult de Naomi care, concentrată asupra melodiei, nu a băgat de seamă, iar recitalul s-a transformat într-un film Disney.

Câteva secunde căprioara a fost la doar câţiva metri de Naomi, până când a ţâşnit printre copaci şi a speriat-o şi pe tânără, care nu ştia ce asistenţă a avut la recital.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici