Care este cel mai tare smartphone posibil?

La categoria “cel mai bun smartphone”, podiumul este ocupat de Samsung Galaxy S GT 19000, pe care Asociaţia Europeană de Imagine şi Sunet îl denumeşte nici mai mult, nici mai puţin decât “perla coroanei” telefoanelor inteligente.

246 afișări
Imaginea articolului Care este cel mai tare smartphone posibil?

Care este cel mai tare smartphone posibil?

Bazat pe tehnologia Android, Galaxy S GT 19000 are un ecran de 4 inch (10,16 cm) şi un procesor pentru aplicaţii de 1 GHz care permite stocarea şi vizualizarea de fişiere video în format HD. Cu o cameră foto de 5 megapixeli încorporată poţi filma în format HD, iar memoria îţi permite să stochezi fişiere de 8 sau 16 GB.
De asemenea, poţi folosi telefonul drept ramă de imagini digitale, ceas, calendar şi player multimedia. Galaxy poate fi transformat şi într-o mini maşină de scris de ultimă generaţie, funcţiile încorporate oferind rapiditate în scriere şi posibilitatea de a vizualiza şi edita documente Microsoft Office 2007.
Citeşte mai multe despre cel mai tare smarthphone posibil pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici