Ce-l leagă pe Quentin Tarantino de Rage Against the Machine? Rebela Juliette Lewis vine în România

Actriţa cu ochiade năbădăioase a devenit faimoasă după ce a jucat rol de criminală în "Natural Born Killers", cu scenariu de Tarantino. Juliette e acum star rock şi stea hollywoodiană. Juliette Lewis and The Licks vor cânta pentru prima dată în România, la Revolution Festival.

591 afișări
Imaginea articolului Ce-l leagă pe Quentin Tarantino de Rage Against the Machine? Rebela Juliette Lewis vine în România

Ce-l leagă pe Quentin Tarantino de Rage Against the Machine? Rebela Juliette Lewis vine în România

"Am cea mai tare secţie ritmică pe care ar putea s-o năzuiască cineva. Cânt cu Brad Wilk de la Rage Against the Machine, baterist, şi cu Juan Alderete de la Mars Volta, basist. Întotdeauna mi-am dorit să am o ritmică al dracului de bună, să fie numai groove. Cu ei doi, am obţinut perfecţiunea asta dementă", spune Juliette Lewis într-un interivu acordat revistei Rolling Stone.

Juliette Lewis s-a născut în Los Angeles, California. Părinţii ei sunt Geoffrey Lewis, actor şi Glenis Batley, designer grafic; aceştia au divorţat pe când actriţa avea doi ani. Are doi fraţi, Lightfield şi Peter, şi două surori, Dierdre şi Brandy. Unchiul ei este compozitorul Peter Tod Lewis. Îşi dorea să joace încă de la vârsta de şase ani, scrie cinemagia.ro.

Juliette Lewis (Carla Tate) a primit primul ei rol principal la vârsta de 12 ani, în miniserialul Homefires, continuînd cu roluri în filme pentru marele ecran, cum ar fi Christmas Vacation cu Chevy Chase şi Crooked Hearts cu Jennifer Jason Leigh. Au urmat apoi roluri în serialele de televiziune The Wonder Years şi Too Young to Die?.

În 1991, Lewis a primit un rol în filmul lui Martin Scorsese - Cape Fear, unde a jucat alături de Robert De Niro, Nick Nolte şi Jessica Lange. Pentru interpretarea acestui rol, actriţa a primit o nominalizare la premiile Oscar şi la Globurile de Aur. Au urmat rolurile din Husbands and Wives (r. Woody Allen), That Night (cu Leonardo DiCaprio), Kalifornia (cu Brad Pitt), What’s Eating Gilbert Grape? (cu Johnny Depp), Romeo Is Bleeding (cu Gary Oldman), Natural Born Killers (r. Oliver Stone, cu Woody Harrelson şi Tommy Lee Jones), Mixed Nuts (cu Steve Martin), Strânge Days, From Dusk Till Dawn (cu George Clooney) şi The Evening Star (cu Shirley MacLaine).

A apărut în mai bine de patruzeci de filme pentru marele ecran şi pentru televiziune. Are o nominalizare la Oscar pentru cea mai bună actriţa în rol secundar pentru rolul din thriller-ul Cape Fear, unde a apărut alături de Robert De Niro şi Nick Nolte. În 2003 a primit o nominalizare la premiile Emmy pentru performanţă din Hysterical Blindness. Tot în anul 2003 a apărut în videoclipul Buried Alive By Love, al formaţiei HIM.

A doua ediţie a Revolution Festival, manifestare organizată de creatorii celebrului festival EXIT din Novi Sad, va avea loc în 3 şi 4 iunie 2016 în Timişoara, la Muzeul Satului Bănăţean, iar printre primele nume anunţate pentru cele cinci scene ale festivalului se numără Skunk Anansie, Planet of Zeus şi John Digweed. Lineup-ul impresionant din acest an abordează o arie largă de genuri muzicale, reunind mai multe tipuri de fani ai muzicii. Intrarea este liberă pentru cei care achiziţionează bilete pentru EXIT sau EXIT Adventure! Pagina Revolution Festival, aici: https://goo.gl/2Ucx73

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici