“Ce zi e azi?” O rubrică mai importantă decât buletinul meteo, pe timpul pandemiei

1055 afișări
Imaginea articolului “Ce zi e azi?” O rubrică mai importantă decât buletinul meteo, pe timpul pandemiei

Sursa: Profimedia

Tu ştii ce zi este astăzi? Dacă eşti unul dintre cei care lucrează de acasă şi nu a mai părăsit locuinţa de trei săptămâni, probabil că vei sta puţin pe gânduri înainte de a răspunde. Sau, poate că ai văzut la TV programul de weekend şi, aşa, ştii că e luni.

În aceste zile de carantină, e din ce în ce mai dificil să ţii evidenţa timpului. Zilele sunt identice, mai ales pentru cei care lucrează, de acasă, chiar şi în weekend.

Din fericire, o televiziune americană deja s-a gândit cât este de necesară o rubrică în care să le amintească telespectatorilor în ce zi a săptămânii este în fiecare zi. A fost ideea echipei de ştiri a canalului Fox 8 din Cleveland:

 

Segmentul în care gazda, Todd Meany spune în ce zi ne aflăm durează aproximativ o secundă. Nu numai că este o pauză drăguţă, uşoară, care te-ar putea face să zâmbeşti, ci este şi foarte utilă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici