CRP: Rodipet este în continuare în blocaj, AVAS nu şi-a respectat angajamentele luate faţă de Club

Activitatea Network Press Concept (fostul Rodipet) rămâne în continuare blocată, după preluarea pachetului majoritar de acţiuni de către AVAS, situaţie cu efecte nefaste asupra activităţii companiilor de presă, consideră Clubul Român de Presă.

18 afișări
Imaginea articolului CRP: Rodipet este în continuare în blocaj, AVAS nu şi-a respectat angajamentele luate faţă de Club

CRP: Rodipet este în continuare în blocaj, AVAS nu şi-a respectat angajamentele luate faţă de Club

"Difuzorul este în continuare intr-o situaţie de blocaj, a cărei rezolvare se tergiversează inacceptabil de mult, aspect care are consecinţe nefaste asupra sănătăţii financiare a companiilor din industria mass-media", informează CRP.

Mai mult, AVAS nu şi-a respectat nici angajamentele anterioare privind privind acordarea de locuri pentru reprezentanţii CRP în Consiliul de Administraţie al NPC (fost Rodipet).

Consiliul Consultativ pentru Rodipet este un "organism neclar", este de părere CRP, iar transparenţa reală în ce priveşte cazul Rodipet "nu a apărut nici până în prezent".

În consecinţă, CRP cere o întrunire de urgenţă cu conducerea AVAS, în care să fie prezentate "acţiunile concrete" pentru redresarea NPC, în interesul industriei mass-media.

AVAS a redevenit în iulie acţionarul majoritar al distribuitorului de presă, preluând 51% din capitalul Network Press Concept, în baza unei decizii a judecătorului delegat la Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici