Cum păstrează legătura cu România interpretul lui Helsinki din seria Casa de Papel | FOTO

Actorul Darko Peric i-a cucerit pe românii care au urmărit serialul ”Casa de Papel/ Money Heist” după ce a vorbit română într-un interviu pentru un post de radio. Actorul care interpretează rolul Helsinki s-a născut în estul Serbiei şi a studiat medicina vetelinară la Bucureşti.

1929 afișări
Imaginea articolului Cum păstrează legătura cu România interpretul lui Helsinki din seria Casa de Papel | FOTO

Cum păstrează legătura cu România interpretul lui Helsinki din seria Casa de Papel

În Capitală Peric ar fi descoperit şi pasiunea pentru cinema, în anii ´90. Pentru şase ani, Darko a locuit la Timişoara unde a şi încheiat studiile de medicină vetelinară. Ulterior, actorul s-a mutat la Berlin şi apoi, în 2004 s-a stabilit la Barcelona.

Printre fotografiile pe care le păstrează pe contul său oficial se numără o secvenţă surprinsă pe fereastra unui tren, pe care o explică ”Supravieţuind estului sălbatic!” cu etichete #caleferată şi #românia.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Surviving the wild east!!! #romania #railroad

A post shared by Darko Peric Official (@darkoperich) on

Jul 10, 2018 at 3:02pm PDT

Actorul a publicat şi o imagine din Bucureşti, pe care a datat-o 1995:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

1995. Streets of Bucharest Koske and me. #pma

A post shared by Darko Peric Official (@darkoperich) on

Feb 26, 2019 at 8:02am PST

Darko pare să nu piardă nicio ocazie să viziteze atelierul Brâncuşi de la Paris: ”casa maestrului e locul meu preferat!!!” scrie actorul însoţindu-şi explicaţia cu etichetele #brancusi, #madamepogany #maestru şi #sculptura

 

Din acelaşi loc, actorul publicase o imagine şi în 2018

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

In the genius workshop!!! #brancusi #madamebovary #paris

A post shared by Darko Peric Official (@darkoperich) on

Apr 1, 2018 at 6:25am PDT

”Tu chiar ai suflet de român”, îi scrie un internaut ca reacţie la fotografiile publicate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici