DATA OFICIALĂ: Când vor avea loc Globurile de Aur, ediţia cu numărul 78

  • Cea de-a 78-a ediţie a Globurilor de Aur va avea loc pe 28 februarie 2021
  • Gala a fost amânată similar altor ceremonii de la Hollywood, inclusiv cea a Oscarurilor.
  • Nu se cunosc criteriile de eligibilitate, în condiţiile în care producţia de film şi TV a fost întreruptă.
75 afișări
Imaginea articolului DATA OFICIALĂ: Când vor avea loc Globurile de Aur, ediţia cu numărul 78

DATA OFICIALĂ: Când va avea loc a 78-a ediţie a Globurilor de Aur

Dacă te numeri printre cei care urmăresc evenimentele importante din cinematografie, atunci trebuie să ştii că data celei de-a 78-a ediţii a Globurilor de Aur a fost stabilită pentru 28 februarie 2021.

Asociaţia Presei Străine de la Hollywood a amânat gala în contextul crizei sanitare, dar, săptămâna trecută, Academia de film americană a anunţat data la care va decerna Oscarurile anul viitor, 25 aprilie. Gala Globurilor de Aur 2021 va fi găzduită de actriţele de comedie Tina Fey şi Amy Poehler şi difuzată pe NBC. Nu se ştie deocamdată ce filme şi seriale vor fi considerate eligibile, având în vedere că producţia a fost întreruptă de epidemie, iar cinematografele au fost închise.

Anul acesta, "Once Upon A Time In Hollywood", de Quentin Tarantino, a primit Globul de Aur pentru cea mai bună comedie, iar "1917", de Sam Mendes, a fost desemnat cea mai bună dramă. "Succession", "Fleabag" şi "Cernobîl" au primit majoritatea premiilor TV.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici