Decizia drastică luată Tom Cruise în legătură cu filmările pentru Mission Impossible 8

Actorul, invitat la evenimentul din 6 mai, a cerut să nu fie filmat niciun cadru pe cerul Londrei în acel weekend, când va fi încoronat Regele Charles al III-lea.

847 afișări
Imaginea articolului Decizia drastică luată Tom Cruise în legătură cu filmările pentru Mission Impossible 8

Decizia drastică luată Tom Cruise în legătură cu filmările pentru Mission Impossible 8

Tom Cruise, invitat la încoronarea Regelui Charles al III-lea, eveniment programat pentru 6 mai, a ordonat echipei sale să blocheze filmările „Mission Impossible 8”, pentru a nu tulbura solemnitatea evenimentului.

Tabloidul The Sun spune că Tom Cruise, de când s-a mutat în Anglia, a făcut totul pentru a se strecura în familia regală. Şi a reuşit. Suficient pentru a participa la sărbătorile pentru Jubileul Reginei Elisabeta, în 2022. 

Pe scurt, Tom Cruise este înnebunit după familia regală şi – după cum a raportat The Sun – de îndată ce a primit invitaţia la ceremonia de pe 6 mai, a decis că în acele două zile de sărbători nu se va lucra la „Misiune imposibilă 8”.

Tabloidul englez mai scrie: „Tom le-a spus producătorilor filmului să înceteze filmările în weekendul încoronării. Acest lucru i-a şocat pe unii din interior”.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici