Descoperă.ro prezintă vinovaţii crizei economice mondiale

Cu toţii vorbim despre criza economică în care ne aflăm. Descoperă.ro face încă un pas: vorbeşte despre vinovaţii şi potenţialele comploturi care au generat-o. Prin intermediul intrebării “Cine a meşterit criza economică?” userii sunt invitaţi să îi analizeze pe toţi suspecţii crizei încercând să afle în ce măsură recesiunea poate fi socotită drept un complot manevrat de oamenii din umbră.

136 afișări
Imaginea articolului Descoperă.ro prezintă vinovaţii crizei economice mondiale

Descoperă.ro prezintă vinovaţii crizei economice mondiale

Scenariile fanteziste sau reale despre cele 400 de miliarde de dolari care ar fi fost mutate în bănci israeliene şi au condus la prăbuşirea firmei Lehman Brothers au fost analizate din plin de posturile de radio şi televiziune din toată lumea. Fie că e vorba despre conspiraţii iudaice, unde personajele principale sunt bancheri sau alte personalităţi importante de pe Wall Street, sau despre veşnica dispută între partidele politice americane (democraţi versus republicani), criza economică actuala rămâne o avalanşă despre care încă nu se ştie unde îşi are capătul.

Descoperă.ro le pune la dispoziţie utilizatorilor pasionaţi de comploturi, argumente incitante şi originale despre cauzele actualei crize mondiale cu care ne confruntăm şi care ar putea fi generată deliberat de marile puteri. Este posibil ca Monica Lewiski să fi fost doar o unealtă a dreptei pentru a-l înlătura pe Bill Clinton de la putere? Criza economică a fost creată deliberat de anumiţi ziarişti care doreau să sprijine alegerea lui Obama? Acestea sunt doar câteva dintre punctele fierbinţi care vor fi tratate în cadrul articolului. Evident, în lipsa unor dovezi solide, fiecare acceptă sau respinge aceste explicaţii conspiraţioniste ale crizei pe care o experimentăm cu toţii.

Articolul „Cine a meşterit criza economică” face parte din Descoperă Teoria Conspiratiei, cel de-al treilea maraton jurnalistic iniţiat de www.descopera.ro, după Maratonul Misterelor şi maratonul Descoperă Preistoria. Acest demers al site-ului Descoperă.ro de a organiza maratoane de o lună de zile, pe diverse teme de interes, reprezintă o premieră în internetul din România.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici