Documentarul "Steve Jobs: Hipiotul milionar în dolari", luni, la BBC Knowledge

Documentarul biografic "Steve Jobs: Hipiotul milionar în dolari" va fi difuzat, luni, de la ora 22.00, la BBC Knowledge, anunţă postul de televiziune, într-un comunicat remis MEDIAFAX.

908 afișări
Imaginea articolului Documentarul "Steve Jobs: Hipiotul milionar în dolari", luni, la BBC Knowledge

Steve Jobs (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Documentarul îl prezintă pe cofondatorul companiei Apple Steve Jobs, un tip cu plete în tinereţe, cu o reputaţie de certăreţ, care, deşi a abandonat colegiul, avea o ambiţie infinită şi era un perfecţionist care îi inspira pe cei din jurul lui. Un om al contradicţiilor, Steve Jobs a stăpânit arta de a profita de pe urma progresului exploziv al tehnologiei informaţiei.

"Steve Jobs: Hipiotul milionar în dolari" prezintă interviuri cu inventatorul World Wide Web (www.), Sir Tim Berners-Lee, confondatorul Apple Steve Wozniak, experta în domeniul mărcilor Rita Clifton şi cu actorul şi pasionatul de Apple Stephen Fry.

Apple este o marcă definitorie pentru consumerism şi a devenit una dintre cele mai mari corporaţii din lume, produsele sale adaptându-se permanent dorinţelor moderne.

Documentarul "Steve Jobs : Hipiotul milionar în dolari" decodează formula care a dus Apple dintr-un garaj suburban la reputaţia unei companii cu supremaţie globală.

BBC Knowledge s-a lansat pentru prima dată în 2013 în Cipru, Ungaria, România şi Slovenia. În România, televiziunea BBC Knowledge poate fi recepţionată în reţelele Romtelecom, Digi şi Orange TV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici