Echipa "#Selfie69" lansează trailerul oficial al filmului în cadrul Comic Con, la Romexpo

Lansarea trailerului oficial al filmului "#Selfie69" are loc sâmbătă în cadrul East European Comic Con, unde actorii, împreună cu HaHaHa Production, cei care s-au ocupat de soundtrack, vor dezvălui cele mai curajoase scene din această comedie, potrivit unui comunicat al Zazu Film.

1157 afișări
Imaginea articolului Echipa "#Selfie69" lansează trailerul oficial al filmului în cadrul Comic Con, la Romexpo

Echipa "#Selfie69" lansează trailerul oficial al filmului în cadrul Comic Con, la Romexpo

Crina Semciuc, Olimpia Melinte, Flavia Hojda, Alina Chivulescu, Răzvan Vasilescu, Vlad Logigan, Alex Călin, Levent Sali, Alex Bogdan, regizoarea Cristina Iacob şi multe alte nume importante din film, vor fi prezenţi sâmbătă la eveniment, unde va fi prezentat un trailer amuzant, despre dragoste şi multe alte vicii, despre prietenia care uneşte generaţiile.

Producătorii filmului "#Selfie69" au răspândit o stare de suspans şi curiozitate în rândul publicului cu mici indicii despre acestă comedie, cu "love inclusive". Un teaser al filmului poate fi accesat la acest link: https://www.youtube.com/watch?v=ZzP5GU8i6KQ.

Sâmbătă, la East European Comic Con de la Romexpo, actorii împreună cu producătorii HaHaHa Production, cei care s-au ocupat de muzica filmului, "vor dezvălui cele mai hot şi curajoase scene din comedia anului", au anunţat producătoii şi distribuitorii lungmetrajului, Zazu Film.

Astfel, sâmbătă, 28 mai, începând cu ora 19:00, are loc lansarea trailerului.

"#Selfie69" este o provocare pentru fiecare dintre noi. E interesant că nu trebuie să te numeşti neapărat actor pentru a te transpune în rolurile din film, pentru că acesta prezintă momente prin care toţi am trecut, la un moment dat în viaţă, sau pe care urmează să le experimentăm. Publicul cunoaşte deja personajul meu, ca fiind unul rebel şi independent... de fapt, mai mult rebel, dar acum provocarea este şi mai mare pentru că nu mai trecem prin examenul maturităţii, bacalaureatul, ci prin examenul vieţii, căsătoria. Sau asta intenţionăm să facem, printr-un pariu nebunesc de a ne mărita în trei zile. Dar deja am zis prea multe şi vreau să văd reacţiile publicului odată cu lansarea trailerului oficial la East European Comic Con. E nebun de frumos filmul", a declarat Crina Semciuc.

Alex Bogdan a susţinut că este amuzant faptul că, deocamdată, nu se cunosc detaliile - "Ce e amuzant la acest film este că toată lumea vrea să ştie ce se întâmplă, de ce '69', dacă va fi 'hardcore' sau greu de digerat pentru alte generaţii. Ei bine, cu siguranţă filmul le va avea pe toate, dar nimic din ceea ce vârstă a doua sau a treia nu ar suporta să vadă. Ba din contră, s-ar putea să aibă un impact pozitiv în rândul acelui public şi să reuşească să aducă în aceeaşi sală de cinema toate generaţiile. Iar acest lucru va fi, cu siguranţă, un tablou frumos pentru un film românesc".

"Este drept că de câteva luni am dat puţin câte puţin, indicii şi hint-uri despre ce ar urmă să se întâmple în '#Selfie69'. Comedia are deja un istoric solid în ceea ce priveşte situaţiile amuzante, dar şi de acţiune, un pic din toate condimentele, iar, de dată această, părinţii cu siguranţă vor avea nevoie să ceară acordul copiilor pentru vizionarea filmului", a declarat regizoarea Cristina Iacob.

"#Selfie69" va fi lansat în cinematografe în acestă toamnă, producătorii considerându-l "un cadou de întoarcere din vacanţă" făcut publicului, filmul îmbinând teme precum distracţie, iubire şi prietenie.

"#Selfie69" este un film produs şi distribuit în cinematografe de Zazu Film.

Ediţia din acest an a East European Comic Con se desfăşoară la Romexpo, în perioada 27-29 mai şi este organizată de Pineberry Studio şi Kickoff Events.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici