Evanescence revine în playlist-ul tău cu un nou album

  • Evanescence va lansa un nou album pe 26 Martie 2021
  • Noul album, „The Bitter Truth”, e lansat după aproape 10 ani de la ultimul
  • Poţi plasa deja o precomanda pentru viitorul album
84 afișări
Imaginea articolului Evanescence revine în playlist-ul tău cu un nou album
Dacă ţi-e dor de vocea solistei Amy Lee, am veşti bune. Mult aşteptatul album „The Bitter Truth” va fi lansat pe 26 Matie, anul viitor. Spun mult aşteptat pentru că ultimul album al trupei a fost lansat în 2011, acum aproae 10 ani.
 
Ca să anunţe lansarea viitorului album, trupa a lansat single-ul „Yeah, Right!”.
 
Dacă eşti nerăbdător, îţi spun ca poţi face o pre-comandă pentru viitorul album. Precomanda vine şi cu 4 piese de pe viitorul album.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici