Festivalul "Nopţi Albe de Acordeon" 2007

Cea de-a doua ediţie a Festivalului Internaţional "Nopţi Albe de Acordeon" se va organiza între 14 şi 16 septembrie la Bucureşti, manifestarea urmând să aducă pe scena de la ArCub artişti din România, Franţa şi Rusia.

3 afișări
Imaginea articolului Festivalul "Nopţi Albe de Acordeon" 2007

Festivalul "Nopţi Albe de Acordeon" 2007

 Manifestarea are ca scop promovarea acordeonului, ca instrument complex la care se pot interpreta genuri muzicale diverse.

 Invitatul de onoare al acestei ediţii este Marcel Azzola din Franţa, care va susţine un recital în duet cu Lina Bossati.

La festival vor participa: Teodora Enache & Etno-Fonia, Pascal Contet, Duo Paris – Moscou cu Domi Emorine & Roman Jbanov, Marian Mexicanu, Marielle Roy, Jean De Meaux, Edy Mexicanu, Alex Nooka & Horia Preda, Ion Bica Dragoi şi tânărul acordeonist în vârsta de 8 ani, Emilian Ionuţ.

Interpreţii vor prezenta repertorii din cele mai diverse, de la genul lăutăresc, clasic, variété, cafe concert, până la tango şi jazz.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici