Filmările pentru "The Big Lebowski 2" vor debuta în ianuarie 2016

Filmările pentru o continuare a peliculei "Marele Lebowski/ The Big Lebowski", un lungmetraj cult din 1998, vor debuta în ianuarie 2016, informează nbc.com.co.

224 afișări
Imaginea articolului Filmările pentru "The Big Lebowski 2" vor debuta în ianuarie 2016

Filmările pentru "The Big Lebowski 2" vor debuta în ianuarie 2016 (Imagine: Businessinsider)

Fraţii Ethan şi Joel Coen, regizorii filmului original, au confirmat pentru NBC News faptul că vor regiza şi această continuare.

"Suntem încântaţi de faptul că ne vom întoarce pentru a filma o a doua parte a acestui lungmetraj clasic", a spus Ethan Coen. "Timp de mulţi ani ne-am ţinut la distanţă de acest proiect, dar, când am primit noul scenariu, iar distribuţia a început să se contureze, nu a fost deloc greu să luăm o decizie. Am simţit pur şi simplu că trebuie să facem acest film", a adăugat cineastul american.

Gage Luce, care a contribuit la scrierea noului scenariu, a acordat un interviu pentru CNN în care a făcut câteva dezvăluiri despre ceea ce urmează să se petreacă în această continuare cinematografică, aşteptată cu multă nerăbdare de cinefili.

"Acum, după 18 ani, Maude Lebowski (interpretată de Julianne Moore) îl informează pe The Dude (Jeff Bridges) că au împreună un fiu, dar că acesta tocmai a fost răpit. The Dude face echipă cu fratele său cu care nu mai vorbise de multă vreme, interpretat de actorul Bill Murray, dar şi cu partenerul său de bowling Walter Sobchak (John Goodman) pentru a-l găsi pe fiul lui. Ca şi în primul film, este garantat că spectatorii vor vedea pe ecran multă bere, mult bowling şi multe hohote de râs", a spus Gage Luce.

În căutarea fiului dispărut, trioul este însoţit de personajul Jesus Quintana, interpretat de actorul John Turturro, care a făcut un rol senzaţional şi în filmul original.

În timp ce Andrea Engelsberg, critic de film la The New York Times, consideră că noul film va fi un succes răsunător, Gwen Hawkings, critic de film la The Guardian, spune că realizarea unei continuări a lungmetrajului "Marele Lebowski" reprezintă o idee îngrozitor de proastă.

Indiferent de părerile criticilor de cinema, fanii peliculei originale consideră că "The Big Lebowski 2" este un film care nu trebuie ratat. Această continuare va fi lansată pe marile ecrane în primăvara anului 2017.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici