Fundaţia Leonardo DiCaprio a donat un milion de dolari pentru persoanele afectate de Uraganul Harvey

Organizaţia United Way Worldwide a anunţat că fundaţia actorului Leonardo DiCaprio a donat un milion de dolari pentru persoanele afectate de Uraganul Harvey, informează agenţia de ştiri The Associated Press.

398 afișări
Imaginea articolului Fundaţia Leonardo DiCaprio a donat un milion de dolari pentru persoanele afectate de Uraganul Harvey

Fundaţia Leonardo DiCaprio a donat un milion de dolari pentru persoanele afectate de Uraganul Harvey

"Suntem incredibili de recunoscători pentru generozitatea lui Leonardo DiCaprio şi a fundaţiei sale", a declarat Brian Gallagher, preşedintele şi directorul United Way Worldwide.

DiCaprio şi fundaţia sa au făcut în trecut donaţii pentru victimele unor dezastre naturale precum cutremurul cu magnitudinea de 9 grade din Oceanul Indian din anul 2004 sau Uraganul Sandy din 2012.

United Way estimează că refacerea regiunii afectate de Uraganul Harvey va dura mai mulţi ani.

Mai multe celebrităţi au făcut donaţii consistente pentru victimele uraganului, inclusiv actriţa Sandra Bullock, care a donat un milion de dolari Crucii Roşii Americane.

Uraganul Harvey, de categoria 4, a generat ploi torenţiale şi rafale de vânt cu viteze de până la 210 km/h în statul Texas, distrugând case, maşini şi provocând inundaţii de amploare. Transformat între timp în furtună tropicală, uraganul a afectat şi statul vecin, Louisiana.

Bilanţul uraganului a ajuns la cel puţin 33 de morţi în statele americane Texas şi Louisiana, iar aproximativ 30.000 de persoane sunt sinistrate. Pagubele cauzate de Uraganul Harvey sunt de ordinul zecilor de miliarde de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici