George RR Martin a anunţat când va fi gata noua sa carte din seria care stă la baza serialului Game of Thrones

  • Martin face „progrese constante” în realizarea cărţii The Winds of Winter, relatează The Guardian.
  • Mult aşteptată carte este a şasea din seria Cântec de gheaţă şi foc care a stat la baza serialului Game of Thrones.
  • Scriitorul se află în izolare la cabana sa.
1330 afișări
Imaginea articolului George RR Martin a anunţat când va fi gata noua sa carte din seria care stă la baza serialului Game of Thrones

George RR Martin a anunţat când va fi gata noua sa carte din seria care stă la baza serialului Game of Thrones

Pe măsură ce restricţiile se reduc în întreaga lume, George RR Martin a dezvăluit că în prezent se află izolat într-o „cabină la munte” şi speră să-şi termine mult aşteptatul roman, The Winds of Winter, „anul viitor”.

Martin a spus că îşi petrece „multe ore în fiecare zi” lucrând la carte, care va fi a şasea din seria sa Un cântec de gheaţă şi foc. Acţiunea este situată în regatul fictiv Westeros şi în împrejurimile sale, seria de fantezie bestseller a fost adaptată de HBO în serialul de televiziune Game of Thrones.

Deşi povestea din serial s-a încheiat în urmă cu un an, fanii aşteptată „The Winds of Winter”, penultima carte din serie pentru a vedea modul în care autorul va încheia povestea. Ultimul sezon din seria TV a fost controversat fiind criticat de mulţi fani care consideră că George RR Martin va opta pentru un final mai bine conturat.

Martin, în vârstă de 71 de ani, a scris pe blogul său că „izolarea forţată” în cabana sa l-a ajutat să „progreseze constant” cu povestea. „I-am încheiat un nou capitol ieri, altul acum trei zile, altul săptămâna precedentă. Dar, asta nu înseamnă că cartea va fi finalizată mâine sau publicată săptămâna viitoare. Va fi o carte uriaşă şi mai am un drum lung de parcurs”

Cel mai recent, a scris despre personajele Cersei, Asha - care este cunoscută drept Yara în serialul de televiziune - Tyrion, Ser Barristan şi Areo Hotah, şi "are plănuită" o călătorie la Braavos pentru săptămâna viitoare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici