GPS-ul aduce moartea?

Încrederea prea mare în GPS împinge anual spre moarte destui oameni care se aventurează în colţuri izolate din lume şi neactualizate în softurile rulate de navigatoare. În loc să se uite pe fereastră, îşi încredinţează viaţa unui gadget.

58 afișări
Imaginea articolului GPS-ul aduce moartea?

GPS-ul aduce moartea? (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În august 2009, după cinci zile de rătăciri prin Valea Morţii, Alicia Sanchez s-a aşezat pe pământ lângă Jeep-ul Cherokee pe care îl deţinea şi s-a pregătit pentru ce era mai rau. Se aştepta să moară, dar a prins speranţă în momentul în care a auzit vocea unui om, scrie publicaţia The Sacremento Bee.

Citeşte mai multe despre oamenii care şi-au pierdut viaţa din cauza unor GPS-uri pe www.businessmagazin.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici