Iepuraşul vine cu o promoţie unică la Tv & Film Academy by Ruxandra Ion

Cu ocazia Paştelui, Tv & Film Academy by Ruxandra Ion vine cu o promoţie unică pentru Cursurile de Prezentator Tv.

86 afișări
Imaginea articolului Iepuraşul vine cu o promoţie unică la Tv & Film Academy by Ruxandra Ion

Iepuraşul vine cu o promoţie unică la Tv & Film Academy by Ruxandra Ion

Astfel, cei care se înscriu până de Paşte, completând formularul existent pe www.academytv.ro şi achită taxa, beneficiază de o reducere de 20% pentru cursurile de prezentator TV, cursuri susţinute de Teo Trandafir.

Tv & Film Academy by Ruxandra Ion, cea mai complexă şcoală de actorie, prezentator tv, producţie, regie şi scenaristică din România şi-a deschis porţile în luna februarie a acestui an pentru prima serie de cursanţi. În luna mai debutează o nouă serie de cursuri, locurile fiind ocupate, în cea mai mare parte, încă de la începutul lunii martie, de când au început înscrierile!

Cursurile pentru prima serie sunt pe final, cursanţii primului modul deja înscriiindu-se la cel de-al doilea modul pentru cursurile pe care le urmează. Ruxandra Ion alături de echipa sa de profesori, profesionişti de top din lumea televiziunii şi cinematografiei româneşti, oferă cursanţilor cele mai bune si profesioniste cursuri de profil existente, în acest moment, în România, cursuri bazate, în primul rând, pe practica elementelor teoretice de bază!

Cursurile se desfăşoară de două ori pe săptămână, fiecare curs având o durată de două ore, un modul desfăşurându-se pe o perioadă de 2 luni; detalii adiţionale despre cursurile Tv & Film Academy se pot găsi pe www.academytv.r

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici