"Inimă de ţigan" merge la târgul de televiziune de la Cannes

MediaPro Distribution, în calitate de distribuitor, va prezenta, anul acesta, la MIPTV, unul din cele mai importante târguri internaţionale de vânzare şi de achiziţionare de produse de televiziune, telenovela "Inimă de ţigan", produsă de MediaPro Pictures pentru Acasă TV, informează televiziunea.

602 afișări
Imaginea articolului "Inimă de ţigan" merge la târgul de televiziune de la Cannes

"Inimă de ţigan" merge la târgul de televiziune de la Cannes (Imagine: Acasă Magazin)

În perioada 6-9 aprilie, Codruţ Medalion, Flacăra, Roza şi Minodora, personaje pe care telespectatorii le urmăresc de luni până joi, la Acasă TV, de la orele 20.30, în telenovela "Inimă de ţigan", vor fi prezente la Cannes, la unul dintre cele mai mari şi mai importante târguri internaţionale de vânzare şi achiziţionare de produse de televiziune.

Protagonistul telenovelei, Denis Ştefan, va fi însoţit de Nicoleta Luciu, Carmen Tănase şi Doiniţa Oancea şi toţi cei 4 actori vor fi îmbrăcaţi în personajele pe care le interpretează şi vor promova într-un mod atipic producţia care se află pe primul loc în preferinţele telespectatorilor din România.

Prezenţa telenovelei în cadrul acestui târg se datorează în mare măsură şi faptului că, în ultimii ani, casele de producţie de telenovele din străinătate, după ce au văzut imagini şi materiale promoţionale, s-au arătat foarte interesate de producţiile MediaPro Pictures pentru Acasă TV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici